Personaliseer je reiskoffer met Moustag, de interactieve luggage tag

Niets dat de vakantiepret zo drukt als je koffer kwijtraken. Meet Moustag! De interactieve luggage tag.

Moustag

In een queeste naar leuke manieren om een reiskoffer te personaliseren, is de kans groot dat je bij Moustag terechtkomt. Wat op het eerste zicht een toffe luggage tag lijkt, blijkt een superhandige manier om snel je zoekgeraakte koffer terug te vinden én je eigen travellog bij te houden.

Op de site heb je keuze uit een heel aantal designs. Check de shop shop en kies je design naar keuze.


Moustag - The world is a book

Snel je bagage terug vinden

De tag werkt heel simpel. Je downloadt de app (voor iOS of Android) en registreert je tag door de QR-code te scannen. Daarna hang je de tag aan je koffer. Wel zo handig als je weet dat er ieder uur 4.000 stukken bagage verloren gaan.
Mocht ook jouw koffer verloren raken of je vergeet hem ergens, dan vink je dit aan in de app en stel je een gepersonaliseerde boodschap in voor de eerlijke vinder, met bijvoorbeeld een kleine beloning om je koffer terug te bezorgen.


Moustag - Lost & found

Het volstaat voor de vinder om de QR-code te scannen en de instructies op de tag te volgen om je bagage te retourneren.

Je eigen travellog

Daarnaast kan je de app ook gebruiken om een travellog bij te houden. Zorg dat je locatievoorzieningen aan staan en begin via de app foto’s nemen, overal waar je gaat. Ook al heb je op dat moment geen internetverbinding, de Moustag houdt bij waar je geweest bent.


Moustag - Travellog

Later heb je dan een fijn overzicht van al je avonturen. Je kan zelfs een mini-dagboekje bijhouden met bijvoorbeeld de reviews van de restaurants waar je ging eten. Mocht je dat willen, kan je jouw travelmap ook delen met je vrienden, maar dat hoeft uiteraard niet.


Schermafbeelding 2016-04-17 om 19.42.31

Je kan voor € 14,95 een Moustag online kopen.

Liesbeth

Liesbeth Keuninckx is freelance digital marketing consultant en oprichter van Afterword. Als digital doll heeft ze een passie voor reizen, interieur en beauty.